Movies | Music | Masti Close Aha Ad
Movies | Music | Music

Ragalahari
ADVERTISEMENT

Thupaki Audio Release Function

ADVERTISEMENT
AR Murugadoss’s latest directorial venture ‘Thupaki’ starring Vijay and Kajal in lead roles is produced by Gimini Film Circuit in Tamil and Telugu. SVR Media Pvt. Ltd., is going to present the film in Telugu. Harris Jayaraj provided the music. Dr D Ramanaidu released the CDs on Monday evening at Shilpa Kala Vedika in Hyderabad. Other prominent guests in the audio function were AR Murugadoss, Vijay, Bheemineni Srinivas, T Prasanna Kumar, C Kalyan, Sagar, Gopichand Malineni, Veerabhadram Chowdary, Puppala Ramesh, Chinni Krishna and others.

Addressing the audience Dr D Ramanaidu said, “Vijay is the young super star in Tamil Nadu and one can define Muguradoss as India’s super director. Harris Jayraj’s music needs no introduction. I hope this movie will become a super hit and earn more profits for Shobha Rani.”

AR Murugadoss said, “VV Vinayak directed ‘Tagore’ movie for which I provided the story. It received good applauds from the audience. ‘Ghajini’ movie increased the market value for Surya and Harris Jayraj in Telugu. I’m sure that Vijay too will connect with the Telugu audience. Stars like Pawan Kalyan and NTR should come to Tamil industry and Tamil heroes should come to Telugu. Both industries will flourish if they work together. Directors like SS Rajamouli have established good market value in Tamil. Kajal is presently busy with films under big directors. There are few incidents when she forgot my name too. She did a bubbly and energetic character named Nisha in this film. ‘Thupaki’ is an action packed film. I’m sure the Telugu audience would enjoy it thoroughly.”

Vijay said, “I was introduced to Telugu audience through Shankar’s ‘Snehitudu’. Now I’m back with Murugadoss’s ‘Thupaki’. I learnt through my friend that the Telugu audience will always encourage good films. I’m very confident that ‘Thupaki’ will be as per their taste.

Kajal said, “I’m late because I’m presently busy with the shooting of VV Vinayak’s ‘Nayak’ movie. This story is very special for me. It’s a great experience working with Vijay and Murugadoss. Vijay is a down-to-earth person. I loved this team as we are all friendly on the sets. I’m eagerly waiting for the release of ‘Thupaki’.”

Shobha Rani said, “We are always there only to provide different and sensational movies to the Telugu audiences. We are going to release ‘Thupaki’ to Telugu audience on November 9th as Deepavali gift.”

All the guests also wished the team for the success of audio and the film.
Pages: 1 2 3 4 5
AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music AR Murugadoss Tupaki Music
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT